Soluții pentru centre de simulare

Medical Simulator Projects oferă consultanță pentru planificarea, proiectarea, construcția sau extinderea Centrelor de Simulare, conform standardelor internaționale. Printr-o colaborare strânsă cu parteneri certificați și cu experiență dovedită, vă oferim soluțiile și suportul de care aveți nevoie.

 

CONSULTANȚĂ ȘI PROIECTARE ÎN 3 ETAPE

1. INSPECȚIA LOCAȚIEI PENTRU CONSTRUCȚIE

Activitate de consultanță pentru a găsi cea mai bună soluție pentru planificarea unei distribuiri corecte a spațiului.

2. CONSULTANȚĂ SPECIFICĂ

Asistență în alegerea poziționării sistemului audio-video, plan business, analize de auto-sustenabilitate, identificarea obiectivelor de formare, planuri ocupaționale, evaluarea sistemelor și instalațiilor.

3. PROIECTARE PLAN ȘI VIZUALIZARE 3D

Valorificarea spațiului pentru obținerea funcționa-lității maxime a fiecărei încăperi, conform standardelor internaționale. Astfel, veți putea intra virtual în Centrul de Simulare înaine de a-l realiza cu ajutorul unei randări 3D, pentru a analiza distribuirea instalațiilor precum și întregul design.

 

Pentru ca Centrele de Simulare să funcționeze conform standardelor impuse, acestea trebuie să integreze în planul de proiectare sistemele audio-video pentru Recording/ Debrifieng sau cu alte cuvinte, sistemele pentru înregistrarea activităților de simulare desfășurate în Centrul de Simulare, în baza carora se vor face analize și dezbateri în sala de Debriefing, de către cursanți și profesor/trainer.

SimStation este partenerul nostru în a vă oferi sisteme hardware și software de cea mai înaltă calitate, pentru Centrul dumneavoastră de simulare.