Portofoliu

SECTRA 
SISTEM INTERACTIV DE ÎNVĂȚARE, PLANIFICARE PREOPERATORIE ȘI VIZUALIZARE 3D

SECTRA este un instrument unic și inovator, care are ca scop îmbunătățirea programelor de formare a viitorilor medici. Acest sistem se bazează pe Portalul Informațional (CLOUD), ce asigură vizualizarea, stocarea, prelucrarea, dar și comunicarea și transferul de date între toate conturile de utilizatori. Conexiunea la Cloud se realizează prin Internet. Vizualizarea se realizează prin imagini 3D, obținute prin sistem PACS de la CT, RMN, MX și RX, precum și prin imagini clinice sau clipuri video din orice altă sursă.

GAUMARD
HAL®  – SIMULATOR ADULT PENTRU SCENARII DE TERAPIE INTENSIVĂ

Simulatorul HAL® stabilește un standard global pentru simularea medicală a pacienților. Tehnologia de simulator Tetherless (fără fir) având compresorului și sursa de alimentare în interiorul corpului, elimină tuburile, firele și compresoarele externe. HAL® funcționează în mod continuu în timpul transportului iar trainingul poate avea loc chiar în mediul de lucru.  HAL® oferă o gamă de caracteristici fizice și fiziologice capabile de simularea cazurilor din viața reală în aproape toate scenariile clinice posibile, inclusiv cele pre-sanitare, precum și cele caracteristice UPU, Sala de operație, ATI, și asistență medicală generală.

VICTORIA®  – SIMULATOR DE NAȘTERE

Conceput pentru a oferi o pregătire excepțională printr-o experiență cu adevărat copleșitoare, acest simulator integrează de la cazuri de complicații în sarcină, nașteri cu risc ridicat și urgențe post-partum, la scenarii pentru îngrijirea generală a femeilor. Victoria simulează o gamă completă de evenimente obstetricale pentru a facilita munca în echipă și aprofundarea abilităților de gândire critică pentru cursanți de toate nivelurile.

SUPER TORY® – SIMULATOR NOU-NĂSCUT

Super Tory® este primul simulator nou-născut dezvoltat pentru a răspunde provocărilor pregătirii specialiștilor în domeniul îngrijirii neonatale în medii reale. Mișcarea activă, ventilarea, monitorizarea reală a pacientului și durata de viață a bateriei de-a lungul întregii zile, sunt doar câteva dintre noile capacități revoluționare care permit Super Tory să simuleze patologii complexe și să răspundă intervențiilor la un nivel care simulează realitatea într-un mod de neegalat.

HAL® PEDIATRIC – SIMULATOR COPIL DE 5 ANI

Pediatric HAL® este cel mai avansat simulator pediatric din lume și primul capabil să simuleze emoții pline de viață prin expresii faciale dinamice, mișcări și vorbire. HAL este conceput pentru a ajuta la dezvoltarea abilităților de specialitate necesare pentru o comunicarea eficientă, diagnosticarea și tratarea pacienților copii, în aproape toate ariile clinice.

SURGICAL SCIENCE
EndoSIM®   SIMULATOR PENTRU ENDOSCOPIE DIGESTIVĂ ȘI BRONHOSCOPIE, BAZAT PE REALITATE VIRTUALĂ

Acest sistem de instruire inovator include cazuri de examinare a intestinului subțire si a colonului pe toata lungimea acestuia, exercitii de manevrare a sondei, ERCP, EBUS/EUS. De asemenea, include sistem de instruie pentru dobandirea competențelor în bronhoscopie. Datorită tehnologiei avansate de modelare, care afişează în detaliu anatomia colonului uman, şi datorită feedback-ului tactil realist, utilizatorii pot experimenta diverse complicaţii şi scenarii cu ajutorul cărora îşi pot consolida încrederea în manevrele medicale efectuate.

LapSIM®   SIMULATOR PENTRU LAPAROSCOPIE, BAZAT PE REALITATE VIRTUALĂ

Sistemul LapSim oferă posibilitatea de a instrui abilitățile chirurgicale fără a compromite siguranța pacientului. Prin recrearea digitală a procedurilor și a mediului de chirurgie abdominală, LapSim oferă o experiență de învățare eficientă. Programul LapSim utilizează tehnologii 3D avansate, inclusiv filme live interactive, pentru a oferi studenților un mediu virtual de lucru realist. Cu toate acestea, interfața este menținută cât se poate de simplă. Sesiunile de practică sau de examen pot varia atât în complexitatea grafică, cât și în nivelul de dificultate.